Select your Top Menu from wp menus

Primarul de la Cimişeni trimis de procurori în judecată sub acuzaţia de şantaj

Procuratura Generală a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a Primarului satului Cimişeni, Criuleni de comiterea infracţiunii de şantaj.

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii Generale , edilul este învinuit de procurori că prin ameninţare cu moarte, i-a cerut unui sătean să-i transmită dreptul de proprietate asupra unor terenuri din extravilanul satului Cimişeni.

Deoarece metodele de influenţare psihică asupra victimei nu şi-au atins scopul, pe 30 martie curent, primarul s-a deplasat în barul care îi aparţine familiei bărbatului şi continuînd ameninţările i-a aplicat acestuia o lovitură cu scaunul în cap.

În rezultat, victima a fost internată în spital cu traumă cranio-cerebrală închisă, echimoză şi excoriaţie în regiunea fronto-temporală pe stînga, contuzia rinichiului stîng şi alte vătămări corporale.

Respectiva cauză penală a fost expediată de procurori în Judecătoria raionului Criuleni, învinuitul fiind cercetat în stare de libertate.

Procuratura Generală aminteşte că tot pentru şantaj, dar şi huliganism agravat este cercetat şi primarul satului Bahmut, raionul Călăraşi, care fiind conducătorul unui grup criminal organizat a încercat să deposedeze mai multe persoane de bunuri în proporţii deosebit de mari. Actualmente, această cauză penală se află pe rol la Judecătoria sectorului Centru.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-de-la-cimiseni-trimis-de-procurori-in-judecata-sub-acuzatia-de-santaj/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19