Select your Top Menu from wp menus

Primarul de Ceadâr-Lunga riscă 15 zile de arest.

Primarul de Ceadâr-Lunga riscă 15 zile de arest. Gheorghii Ormanji a tamponat seara trecuta maşina de serviciu, la volanul căreia se afla şi a părăsit locul accidentului.
Potrivit gagauzinfo.md, Direcţia Regională a Internelor din Găgăuzia a confirmat acest fapt.Accidnetul a avut loc în jurul orei 23.30, primarul de Ceadâr-Lunga a pierdut din cauza vitezei excesive , controlul volanului automobilului de model Skoda Octavia şi a derapat de pe drum. Ulterior acesta a părasit locul accidentului.
Poliţia locala i-a aplicat sancţiuni contravenţionale primarului de Ceadâr-Lunga, iar printre acestea se numără şi suspendarea permisului de conducere pe un termen de 1 an sau arest administrativ de 15 zile.
Potrivit sursei citate materialele acestui caz au fost deja înaintate instanţei de judecată.

sursa: gagauzinfo.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-de-ceadar-lunga-risca-15-zile-de-arest/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19