Select your Top Menu from wp menus

Primarul de Brăviceni a decedat

Vladimir Cociorvă, primarul satului Brăviceni a decedat în urma unui atac cerebral. Acesta se afla la al treilea mandat în localitatea de baștină, iar în perioada 2001-2005 a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Vladimir Cociorvă era cunoscut drept fondatorul mai multor afaceri din domeniul agroalimentar la Brăviceni.

Alegerile la Brăviceni vor fi organizate anul viitor în aceeași zi cu alegerile generale locale din republică, până atunci interimatul urmând a fi asigurat de viceprimarul localității.

Potrivit Ziarului Național surse apropiate PD  au declarat că Vladimir Cociorvă urma să fie desemnat în calitate de candidat la alegerile parlamentare în circumscripția Orhei din care face parte și Brăviceniul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-de-braviceni-a-decedat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19