Select your Top Menu from wp menus

Primarul de Bălți, despre primarul de Orhei: Va fi AMNISTIAT sau va ÎNTOARCE o parte din BANI

 
Primarul de Bălți, controversatul om de afaceri Renato Usatîi, susține că primarul de Orhei, Ilan Shor, știa despre faptul că va fi arestat  cu 2 săptămâni înainte ca aceasta să se întâmple. Potrivit lui Usatîi, Shor a spus unui cerc de oameni apropiaţi că pentru el se întrezăresc două soluții: să fie amnistiat cu prilejul  сelei de-a 25-a aniversare a Independenței, ori, în cel mai rău caz, să întoarcă o parte din banii care au trecut prin firmele sale. Usatîi a vorbit despre Shor într-un interviu la televiziunea BTV, pe care o controlează.

Primarul de Bălți spune că un indiciu al tratamentului privilegiat de care se bucură Ilan Shor  este faptul că acesta a rămas în izolatorul Centrului Național Anticorupție și nu a fost transferat în penitenciar.

Acesta  a mai afirmat că în prezent, persoane din anturrajul primarului de Orhei închiriază oficii în republică și încearcă să atragă oamenii din diferite localități într-un proiect politic pe eșichierul de stânga.

Amintim că primarul de Orhei, Ilan Shor, a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii iunie pentru 30 de zile, fiind acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani în proporţii deosebit de mari. Avocații acestuia resping acuzațiile.

Cu doar 3 zile înainte de arest, primarul de Orhei a devenit lider al MSPR  Ravnopravie, iar susținătorii săi nu au ezitat să acuze caracterul politic al reţinerii şi arestării lui Ilan Shor. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primarul-de-balti-despre-primarul-de-orhei-va-fi-amnistiat-sau-va-intoarce-o-parte-din-bani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19