Select your Top Menu from wp menus

Primăria promite să îi loializeze şi egalizeze pe comercianţi

 

Vanzatorii stradali  din preajma Pietei centrale a orasului Orhei  vor trebui sa demonstreze ca lucreaza  legal.  Asta, in cadrul verificarilor care au fost promise de catre primarul  Vitalie Colun comerciantilor  de pe  teritoriul  Pietei.

Promisiunea a fost facuta astazi, in timpul  unei intalniri a primarului cu agentii economici si persoanele individuale care isi comercializeaza productia pe teritoriul I.M. Achizitii, Comert si Piete. Vitalie Colun a declarat ca pana luni, 22 martie,  va fi verificat faptul  detinerii autorizatiilor de catre vanzatorii stradali. In cazul in  care vanzarile sunt neatorizate si se fac cu incalcarea normelor legale, comerciantii vor fi eliminati din  strada impreuna cu marfa expusa acolo.

Toate acestea – ca raspuns la acuzatiile de concurenta neloiala  facuta in conditii mai favorabile   de catre  vanzatorii stradali  celor incadrati in perimetrul  Pietei.  Problema in cauza a fost vociferata de cca 100 de comercianti care s-au adunat in dupa amiaza zilei de astazi in  sala mare a Primariei orasului.

Oamenii s-au aratat revoltati si de platile in crestere pe care sunt nevoiti sa le achite.    Vitalie Colun a declarat, insa,  ca este vorba nu atat de taxe majorate, cat de unele particularitati noi  in calculul sumelor inaintate spre plata comerciantilor .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primaria-promite-sa-ii-loializeze-si-egalizeze-pe-comercianti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19