Select your Top Menu from wp menus

Primăria Orhei plăteşte CREDITELE bancare cu banii luaţi de la TINERET şi cultură

Primăria Orhei a cerut şi a obţinut aprobarea majorităţii consilierilor de a achita creditele bancare din contul alocaţiilor prevăzute anterior pentru activităţi de tineret, formaţii artistice şi instituţii culturale.
În şedinţa extraordinară a Consiliului Orăşenesc din săptămâna curentă, la solicitarea Primăriei au fost redistribuite alocaţii bugetare în sumă de peste 262 de mii de lei.
Viceprimarul pentru buget şi finanţe, Viorel Dandara, a argumentat prin faptul că Primăria trebuie să achite o dobândă mai mare la împrumuturile contractate de autorităţile publice locale. Potrivit lui Dandara, ar fi vorba despre precedenta administraţie.
Din nota informativă la decizia aprobată de consilieri, reiese că drept surse de achitare a creditelor bancare vor servi alocaţiile ce urmau să ajungă la activităţi culturale, de tineret şi la reparaţia Muzeului de Istorie şi Etnografie din Orhei. Astfel, cu 76 de mii de lei s-a diminuat suma destinată ansamblului de dans din cadrul Casei de Cultură, cu 70 de mii – cea destinată activităţilor pentru tineret, cu peste 76 de mii – reparaţiei capitale a Muzeului şi cu 40 de mii de lei – suma destinată serviciului de mediator comunitar.
În ce priveşte retragerea banilor necesari reparaţiei muzeului, cei doi viceprimarii prezenţi la şedinţa i-au asigurat pe consilieri ca până la sfârşitul anului curent se va găsi totuşi o modalitate de rezolvare a problemei în cauză.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primaria-orhei-plateste-creditele-bancare-cu-banii-luati-de-la-tneret-si-cultura/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19