Select your Top Menu from wp menus

Primăria Orhei a dispus acordarea de lemne de foc pentru stația de salvare pe apă. Mai mult decât anul trecut

Photo Credit To foto simbol

Trei metri cubi de lemn de foc vor fi alocați de Întreprinderea Municipală Servicii Comunal-Locative Orhei, stației de salvare pe apă în baza unei dispoziții semnate de viceprimarul municipiului Valerian Cristea. Documentul, publicat în Registrul de Stat al Actelor Locale a fost emis inclusiv în baza procesului verbal de constatare a lemnelor depozitate in rezultatul defrișării arborilor avariați sau uscați din spațiile verzi nr.8 din 25.10.2022, eliberat de SCL Orhei.
Cantitatea de lemn eliberată stației de salvare pe apă este mai mare decât cea din anul 2021, când potrivit unei alte dispoziții, publicate la fel în Registrul de Stat al Actelor Locale, pentru încălzirea acesteia se socotea că sunt de ajuns 2 metri cubi.
Potrvit datelor din același Registru în anii 2020 și 2019 nu au fost emise dispoziții similare, privind asigurarea cu lemne a stației de salvare.
De menționat că potrivit aceleiași surse, Primăria Orhei angajează salvatori pentru stație, la început de vară, iar contractele de muncă cu aceștia încetează la sfârșit de septembrie.
Pentru a obține precizări la subiect, Primăriei Orhei i-au fost expediate câteva întrebări, adresare prin intermediul rubricii ”Contacte”, de pe site-ul instituției.