Select your Top Menu from wp menus

Primăria din Seul le cere angajaţilor să vină la serviciu în pantaloni scurţi pe timpul verii

Municipalitatea din Seul le-a recomandat funcţionarilor săi să poarte pantaloni scurţi la birou pe durata verii pentru a realiza economii cu climatizarea, ce creşte semnificativ consumul de electricitate, a anunţat marţi un oficial local.

Primarul capitalei sud-coreene, Park Won-Soon, ar urma să promoveze ţinutele estivale la muncă în cadrul unei prezentări de modă organizate marţi în cadrul campaniei „Super Cool Biz”.

Pentru al patrulea an consecutiv, autorităţile încearcă să convingă funcţionarii să renunţe la sacou şi cravată atunci când nu au întâlniri preofesionale cu persoane din exteriorul administraţiei.

Dar este pentru prima dată când funcţionarilor li se cere să vină în pantaloni scurţi.

„Unii angajaţi de o anumită vârstă nu sunt obişnuiţi cu ţinute lejere deoarece acestea au fost interzise multă vreme. Dar noi credem că până la urmă campania va fi acceptată de mulţi”, a declarat pentru AFP un responsabil de această operaţiune.

În timpul verii, temperatura ambiantă în clădirile publice nu trebuie să coboare sub 28 de grade Celsius, o restricţie redusă la 26 de grade Celsius în firmele private, magazine şi restaurante.

În timpul iernii, ca şi în cursul verii, Coreea de Sud se confruntă cu importante penurii de electriciate ca urmare a numeroşilor ani de investiţii mici şi tarife subvenţionate care au făcut consumatorii iresponsabili, potrivit experţilor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primaria-din-seul-le-cere-angajatilor-sa-vina-la-serviciu-in-pantaloni-scurti-pe-timpul-verii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19