Select your Top Menu from wp menus

Primăria capitalei, moneda de schimb acordată pentru sistemul mixt de vot?

Moneda de schimb pentru votarea sistemului mixt de către Partidul Socialiștilor împreună cu Partidul Democrat a fost Primăria municipiului Chișinău. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune, transmite IPN.

Valeriu Munteanu, vicepreședinte al Partidului Liberal, a menționat că deși Primăria municipiului Chișinău a fost promisă drept monedă de schimb pentru votarea sistemului mixt de către socialiști, PDM mimează procesul că oferă capitala PSRM.

Mihai Popșoi, vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate, declară că Dorin Chirtoacă nu este și nu a fost un primar bun. „Ne-am fi dorit să fie un primar mult mai bun. Cu toate acestea, ne punem întrebarea de ce referendumul va avea loc tocmai acum și de ce nu a fost acceptată propunerea venită din partea activiștilor civici în același sens?. Pentru ce trebuie să cheltuim acum aproape 10 milioane de lei când în Chișinău multe străzi nu au iluminare, multe grădinițe nu au dădăci, bucătărese”, a spus Mihai Popșoi.

Vlad Batrîncea, deputat al Partidului Socialiștilor, susține că pentru acest referendum s-au exprimat, prin semnătură, peste 100 de mii de chișinăuieni, aceasta este voința lor și, respectiv, referendumul trebuie să aibă loc.

Alexandru Slusari, vicepreședinte al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, referindu-se la actuala guvernare a Republicii Moldova, a declarat că și ea nu poate fi îmbunătățită și trebuie să plece. „Noi nu avem niciun gram de speranță în această guvernare, ea nu poate fi îmbunătățită, este o guvernare mafiotă”, a spus Alexandru Slusari.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primaria-capitalei-moneda-de-schimb-acordata-pentru-sistemul-mixt-de-vot/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19