Select your Top Menu from wp menus

Primari, vicepreședinți de raion și alți reprezentanți ai Partidului Șor aprobați drept observatori electorali din partea unei Asociații Obștești VEZI LISTA

Comisia Electorală Centrală a aprobat ieri o listă de 75 de persoane înaintate de Asociația obștească „Centrul pentru Investigații Juridice și Apărarea Drepturilor Omului” în calitate de observatori naționali pentru monitorizarea turului doi al alegerilor locale noi din 5 decembrie 2021. Potrivit hotărârii CEC asociația obștească „Centrul pentru Investigații Juridice și Apărarea Drepturilor Omului” este o asociație calificată ce se ocupă, conform statutului ei, de apărarea drepturilor omului și a valorilor democratice.
Lista persoanelor cuprinde numele vicepreședinților din raionul Orhei, primarilor din mai multe state în raionul Orhei, directori de întreprinderi municipale și alți activiști ai partidului Șor.
Astfel în listă se găsesc numele președintelui raionului Orhei, Dinu Țurcanu, vicepreședinților raionului Orhei: Irina Bogaciuc, Tatiana Platon și Victor Perțu, viceprimarilor de Orhei: Anastasia Țurcan și Cristina Cojocari, directorului Întreprinderii Municipale din Orhei ”Hotelul Codru”, Leonid Nauc, Cristian Botnarenco din cadrul Direcției Educație a Consiliului Raional Orhei, primarilor din Neculaieuca, Mălăiești, Bolohan și alte localități din raionul Orhei.
În turul doi al alegerilor locale noi din 5 decembrie, la Bălți a ajuns Marina Tauber, vicepreședinta Partidului Șor.
Asociația obștească „Centrul pentru Investigații Juridice și Apărarea Drepturilor Omului” este condusă de fostul deputat PD Sergiu Sîrbu, care anul trecut a aderat la Partidul Șor.

175_observatori_CIJADO Orhei Șor by Maxim Djamanov on Scribd