Select your Top Menu from wp menus

Primar la patru ani. Candidează pentru un nou mandat!

Robert Tufts, care a devenit primarul oraşului Dorset, statul Minnesota din SUA anul trecut din nou s-a înscris în campania electorală: alegerile în acest oraş au loc în fiecare an. Junele edil este sigur de victoria sa deoarece consideră că îşi îndeplineşte de minune lucrul. „Vreau să fiu primarul vostru la fel de mult cum o iubesc pe Sofie”- este imprimat pe un pliant electroral în care Tufts apare alături de prietena sa , titrează The Province. Copilul a colindat personal toţi locuitorii oraşului şi le-a înmânat pliantul, lucru uşor de realizat deoarece populaţia Dorsetului variază între 22 şi 28 de oameni, în funcţie dacă în oraş se află sau nu familia primarului.
Orice persoană poate vota de câte ori doreşte în cadrul acestor alegeri, achitând câte 1$ , pentru fiecare dată.
Dorset este situat în nord-vestul statului,într-o zonă pitorească. Această regiune se bucură de popularitate printre turişti, toţi orăşenii fiind implicaţi în afacerile cu restaurante. În oraş se află trei restaurante: unul cu specific italian, altul cu specific mexican şi cel de-al treilea cu bucătărie tradiţională.
Atribuţiile primarului sunt cât se poate de simple, acesta salută oaspeţii care se opresc pentru odihnă în oraş. Mama lui Tufts consideră că acesta îşi onorează cu brio atribuţiile, iar sheriful districtual este un adept înflăcărat al edilului.
Principala realizare de până acum al lui Bobby, în funcţia de primar a fost ridicarea îngheţatei la nivel de produs №1 în oraş. Diferite tipuri ale acestui desert au fost incluse în meniurile tuturor restaurantelor din localitate.
Alegerile pentru un nou mandat de primar în localitate sunt programate pentru 4 august

sursa: turdetur.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/primar-la-patru-ani-candideaza-pentru-un-nou-mandat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19