Select your Top Menu from wp menus

Prima tara din lume care legalizeaza marihuana

Preşedintele Uruguay-ului, Jose Mujica, a declarat răspicat că planul său privind legalizarea marijuanei nu va favoriza în nici un fel legalizarea altor droguri ilicite, relatează AP.

Mujica a acordat un interviu unui post de radio din Columbia, în care a precizat că nu ştie exact data în care guvernul va înainta Congresului ţării sale propunerea legislativă.
Congresul din Uruguay este puterea legislativă a acestei ţări şi este dominat de partidul care l-a propulsat pe Jose Mujica în funcţia de preşedinte.

Acesta a adăugat că planul guvernamental, de a vinde marijuana la un preţ scăzut şi rezonabil, va monitoriza ce şi cât foloseşte fiecare consumator. Mai mult, profiturile enorme, obţinute din comercializarea acestui drog, vor fi scoase de sub tutela traficanţilor şi vor intra la bugetul statului.

Mujica a mai spus că dependenţa este o problemă medicală, în timp ce traficul de stupefiante este o problemă majoră, cu care se confruntă poliţia locală.

Dacă proiectul propus de preşedinte va trece de Congres, Uruguay va fi prima ţară din lume, care va comercializa marijuana în mod direct.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prima-tara-din-lume-care-legalizeaza-marihuana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19