Select your Top Menu from wp menus

Prima ședință a CR Orhei din 2018: alocări financiare, rapoarte, demisii și altele

Consiliul Raional Orhei s-a întrunit astăzi în prima ședință ordinară din acest an. La ședință  au participat 32 din cei 35 de consilieri raionali. Aceștia  au examinat 18 proiecte de decizii, printre care cu privire la alocarea  mijloacelor financiare, aprobarea rapoartelor de activitate a șefilor Direcțiilor de Educație și Agricultură  și  unor demisii. 

Au fost aprobate  demisiile   șefei Secție Economie și Atragere a Investițiilor, Diana Croitoru și directoarei Spitalului Raional, Elena Palanciuc, care recent a câștigat concursul pentru șefia Agenției Naționale pentru Sănătatea Publică.

Pe ordinea de zi  a figurat și proiectul privind numirea în funcție a unui nou vicepreședinte responsabil de domeniul economic, dar o candidatură pentru acest post așa și nu a fost nominalizată. În pofida unei pauze pe care și-au luat-o pentru consultări cei din fracșiunea PD, care pretinde la  fotoliul devenit vacant după demisia liberalului  Sergiu Miron.

Nu au întrunit numărul suficient de voturi, pentru a fi examinate în ședință propunerile de aprobare a planului calendaristic de acțiuni prilejuite Cententenarului Unirii, dar nici cea de condamnare a acțiunilor antistatele ale unor autorități publice care au aprobat declarații simbolice de Unire cu România.

Cu detalii despre ședința CR Orhei vom reveni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prima-sedinta-a-cr-orhei-din-2018-alocari-financiare-rapoarte-demisii-si-altele/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19