Select your Top Menu from wp menus

Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan

Prim-ministru interimar Aureliu Ciocoi l-a primit marți pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck Hogan. Oficialii au discutat subiectele de actualitate, inclusiv în relațiile moldo-americane, cu accent pe interesul pentru implementarea proiectelor bilaterale prioritare și valorificarea potențialului Dialogului Strategic între Republica Moldova și SUA, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al MAEIE.

În cadrul întrevederii de la Guvern, Aureliu Ciocoi a exprimat aprecieri părții americane pentru susținerea în mod constant a transformărilor democratice în Republica Moldova, agenda de reforme și aspirațiile de integrare europeană. În mod deosebit a fost evidențiată asistența acordată țării noastre pentru combaterea răspândirii pandemiei de COVID-19 și redresarea social-economică.

Oficialii au făcut și un schimb de opinii privind procesele politice interne. Premierul interimar a reconfirmat determinarea actualului Guvern în exercițiu de a asigura continuitatea administrării activităților curente până la învestirea unui nou Executiv.

Un obiectiv primordial în acest sens se prezintă implementarea Planului național de imunizare anti COVID-19, în scopul reducerii morbidității și mortalității provocate de infecția de coronavirus, fiind înalt apreciată contribuția partenerilor străini la fortificarea sistemului național de sănătate, inclusiv al Statelor Unite ale Americii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prim-ministrul-interimar-aureliu-ciocoi-a-avut-o-intrevedere-cu-ambasadorul-sua-la-chisinau-dereck-hogan/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19