Select your Top Menu from wp menus

Prim-ministrul interimar a solicitat închiderea farmaciilor private din spitale

Premierul interimar Gheorghe Brega a solicitat ministrului de Interne, Oleg Balan, în decurs de o săptămînă să verificate toate farmaciile private din spitale care, conform legislației în vigoare, ”nu au dreptul să activeze în instituțiile medicale”, informează MOLDPRES.

„Noi știm de ce ele activează în incinta spitalelor. Toate farmaciile sînt ale celora care cîștigă licitațiile. O săptămînă livrează medicamente spitalelor, iar alte două nu, și pun astfel oamenii în situația de a procura leacuri din aceste farmacii. Vă rog să verificați, să nu mai funcționeze aceste farmacii acolo”, a menționat prim-ministrul interimar.

Ministrul în exercițiu Oleg Balan a spus că au fost verificate toate spitalele din municipiul Chișinău, dintre care 17 au fost sancționate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prim-ministrul-interimar-a-solicitat-inchiderea-farmaciilor-private-din-spitale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19