Select your Top Menu from wp menus

Prietenii lui Tom Cruise, ingrijorati de starea de sanatate a actorului

Dupa despartirea de Katie Holmes , actorul american Tom Cruise s-a refugiat in munca, incercand sa uite pierderea suferita.

Pentru ca extenuarea si-a lasat amprenta asupra starii fizice si psihice a starului, apropiatii sai au inceput sa isi faca o multime de griji.

Prietenii lui Tom Cruise l-au sfatuit ca e timpul sa ia o pauza, mai ales ca a slabit vizibil si nu mai are la fel de multa grija de propria sa persoana.

„Tom refuza sa o lase mai usor si se da viteaz. Pare sa nu fie el insusi. Nu a respectat un program de lucru normal si pare sa isi neglijeze si alimentatia. Atarna hainele pe el.

Programul acesta infernal de munca ii poate afecta atat relatiile cu cei dragi, dar poate ajunge si mai rau”, a declarat un apropiat al vedetei.

Tom Cruise a slabit circa sapte kilograme, potrivit informatilor din presa internationala.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prietenii-lui-tom-cruise-ingrijorati-de-starea-de-sanatate-a-actorului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19