Select your Top Menu from wp menus

Prezervativele Obama se vând mai bine decât cele Romney

În febra alegerilor prezidenţiale, o companie din SUA  a lansat două tipuri de prezervative inedite: cele Barack Obama, care “nu se rup ca promisiunile lui”, şi cele Mitt Romney, care sunt “bune pentru orice poziţie”.

Cu toate că sloganul de pe prezervativele Obama sunt jignitoare pentru simpatizanţii săi, acestea sunt mai bine vândute decât cele cu Mitt Romney, notează Realitatea.net, cu referire la Jurnalul.ro.

Preşedintele companiei, Ben Sherman, a declarat că nu este surprins de discrepanţă, deoarece republicanii nu sunt mari adepţi ai metodelor de contracepţie.

“Democraţii par a fi mult mai receptivi la folosirea prezervativelor decât republicanii”, a conchis Sherman.

sursa: Realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prezervativele-obama-se-vand-mai-bine-decat-cele-romney/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19