Select your Top Menu from wp menus

Preţurile la benzină şi motorină au scăzut până la nivelul lunii aprilie

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) continuă să stabilească costuri mai mici la carburanți. Pentru ziua de mâine, 10 august, prețurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard vor fi în mărime de: 26,79 lei/litru – pentru benzina COR 95 (- 24 bani); 26,25 lei/litru – pentru motorina standard (- 23 bani), transmite MOLDPRES.

„Astfel, în urma acestei diminuări, prețurile maximale la carburanți coboară până la nivelul acestora din luna aprilie, cumulând astfel o scădere continuă de 7,11 lei/litru pentru benzina COR 95 și 6,21 lei/litru pentru motorina standard”, indică ANRE.

Conform sursei citate, aceste evoluții se datorează micșorării cotațiilor Platts la produsele derivate din petrol de la bursele internaționale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/preturile-la-benzina-si-motorina-au-scazut-pana-la-nivelul-lunii-aprilie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19