Select your Top Menu from wp menus

Proteza unui sportiv calificat la Jocurile Paralimpice, furată în Franţa

Un sportiv selecţionat pentru Jocurile Paralimpice de la Londra şi medaliat cu aur la ediţia din 2008, de la Beijing, a rămas pentru câteva zile fără proteza braţului său stâng, aceasta fiind furată, la Paris, odată cu scuterul în care se afla, au anunţat, marţi, autorităţile locale, scrie MEDIAFAX.
Presupusul hoţ a fost arestat, pus sub acuzare şi plasat sub control judiciar, a precizat Parchetul din Bobigny. Proteza a fost recuperată la Bobigny.

Jaful a avut loc sâmbătă dimineaţă, când două persoane l-au agresat pe conducătorul scuterului cu un spray lacrimogen şi i-au luat vehiculul.

Victima este Arnaud Assoumani, câştigător al medaliei de aur la săritura în lungime (7,23 metri), care a stabilit la Jocurile Paralimpice de la Beijing şi un record mondial al probei.

Assoumani îşi pusese proteza braţului stâng în scuter, înaintea jafului. Acest furt i-ar fi putut compromite francezului participarea la Jocurile Paralimpice.

Duminică, poliţiştii au arestat un tânăr de 17 ani care circula cu viteză cu un scuter. Acesta a fost recunoscut de sportiv ca fiind agresorul său. După ce şi-a recunoscut faptele, el i-a condus pe anchetatori la locul unde aruncase proteza, aceasta fiind găsită intactă într-un tufiş.
sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presupusul-hot-a-fost-arestat-pus-sub-acuzare-si-plasat-sub-control-judiciar-a-precizat-parchetul-din-bobigny-proteza-a-fost-recuperata-la-bobigny-jaful-a-avut-loc-sambata-dimineata-cand-doua-pe/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19