Select your Top Menu from wp menus

Prestau servicii sexuale în saună, contra 500 de lei per ora de placere

Două domnişoare cu vârstele cuprinse între 21 şi 24 ani, originare din oraşele Soroca şi Drochia, prestau servii sexuale contra plată. Acestea au fost descoperite de către poliție într-o saună din sectorul Buiucani al capitalei.

Pentru o oră de servicii intime, fetele primeau de la clienţi câte 500 lei. Potrivit lor, clienţii le-ar fi găsit prin intermediul unui ziar local de publicitate.

Forțele de ordine au remis probele necesare organelor de procuratură. În cazul în care organele de procuratură vor dispune iniţierea unei cauze penale pentru proxenetism, atunci domnişoara de 24 ani riscă să fie pedepsită cu amendă în mărime de la 4 000 la 16 000 lei sau cu închisoare de la 2 la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/prestau-servicii-sexuale-in-sauna-contra-500-de-lei-per-ora-de-placere/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19