Select your Top Menu from wp menus

Președinții centrelor de BAC cu examene fraudate au fost sancționați

Cinci preşedinţi ai Centrelor de bacalaureat au fost eliberaţi din funcţii pe motiv de fraudare a examenelor. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei extraordinare de astăzi a Comisiei Naţionale pentru Examene, condusă de către ministrul Educaţiei, Mihail Şleahtiţchi.
Este vorba de preşedinţii Centrului de Bacalaureat ”LT ”Alexandru Puşkin”din Soroca, Centrului de Bacalaureat ”LT ”Ana Munteanu” din Ialoveni, Centrului de Bacalaureat ”LT ”Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Ştefan Vodă, Centrului de Bacalaureat ”LT ”Mihai Eminescu” din Făleşti şi Centrului de Bacalaureat ”LT ”Vasile Vasilache” din Chişinău.

Aceştia au fost demişi, cu suspendarea dreptului de a reveni în funcţie timp de 3 ani.

Totodată, în cadrul şedinţei s-a anunţat că elevii care au fost prinşi copiind vor susţine examenele repetat la anul viitor.

Pe 11 mai, a fost luată decizia de a elibera preşedinţii Centrului de Bacalaureat „LT „Vasile Lupu” din municipiul Chişinău, a Centrului de Bacalaureat „LT „Traian” din municipiul Chişinău şi preşedintele Centrului de Bacalaureat „LT „Pan Halippa” din Edineţ. De asemenea, a fost eliberat din funcţie şi preşedintele Comisiei Raionale de Examene din Sîngerei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintii-centrelor-de-bac-cu-examene-fraudate-au-fost-sanctionati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19