Select your Top Menu from wp menus

Președinția și-a desemnat candidatul la funcția de membru al CA

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a propus astăzi candidatura jurnalistului Ruslan Mihalevschi la funcția de membru al Consiliului Audiovizualului, din partea instituției prezidențiale, comunică MOLDPRES.

Potrivit Președinției, demersul a fost deja expediat Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a Parlamentului.

Ruslan Mihalevschi este redactor-șef al ziarului „SP” din Bălți, unde activează de circa 20 de ani. De asemenea, el colaborează cu organizațiile din domeniul jurnalismului din Republica Moldova, în calitate de expert media.

Săptămâna trecută, Guvernul a înaintat candidatura Lilianei Vițu la funcția de membru al Consiliului Audiovizualului.

Consiliul Audiovizualului este constituit din șapte membri, desemnați pentru un mandat de șase ani: trei sunt propuși de către fracțiunile parlamentare, doi – de organizațiile societății civile, unul – de Președinție și unul – de Guvern.

La 11 noiembrie, curent, Parlamentul a demis membrii Consiliului Audiovizualului după ce a respins raportul de activitate al instituției.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintia-si-a-desemnat-candidatul-la-functia-de-membru-al-ca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19