Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele Timofti şi ministrul Marinuţă prezenţi la Bucureşti de Ziua României

Preşedintele Nicolae Timofti şi ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă vor fi prezenţi la parada militară de la Bucureşti organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României.
Vineri seara, la Chişinău, Traian Băsescu i-a mulţumit preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, pentru faptul ca va participa la recepţia de la Cotroceni pentru Ziua Naţională a României si la parada de la Bucureşti. Ministrul Apărării Naţionale din România, Mircea Dusa a spus ca ministrul Apărării al Republicii Moldova va asista, alături de el, la tribuna, la defilarea militara de duminica, de la Arcul de Triumf.
Astăzi peste 2.000 de militari din România si aproximativ 140 de militari din Franţa, Polonia, Turcia si SUA vor defila, duminica, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Naţionale, pe sub Arcul de Triumf urmând sa treacă si 200 de mijloace tehnice, iar 35 de aeronave vor survola piaţa.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-timofti-si-ministrul-marinuta-prezenti-la-bucuresti-de-ziua-romaniei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19