Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele Timofti îşi schimbă locul

Preşedintele Nicolae Timofti se mută împreună cu aparatul său în clădirea care se află vizavi de Reşedinţa de Stat din strada Nicolae Iorga. Contactat de Info-Prim Neo, Vlad Ţurcanu, consilierul preşedintelui pentru comunicare publică, a declarat că transferul va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Clădirea Preşedinţiei, în care erau toate birourile aparatului, a fost distrusă în timpul protestelor din 7 aprilie 2009 şi de atunci este în reparaţii.

Responsabilă de lucrări este Cancelaria de Stat. Solicitat anterior de Info-Prim Neo, secretarul general adjunct al Guvernului, Eduard Bănăruc, a declarat că lucrările sunt stopate din lipsa finanţărilor. Până în prezent s-a cheltuit în jur 74 de milioane de lei, bani alocaţi în 2009, şi încă 24 de milioane – în 2010.

Reparaţia la Preşedinţie este gata în proporţie de 50%, iar pentru a finaliza lucrările mai e nevoie de 112 milioane de lei, sumă care nu include cheltuielile pentru amenajarea birourilor.

sursa: info-prim.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-timofti-isi-schimba-locul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19