Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele sirian Bashar al-Assad, rănit în atentatul de la Damasc

Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, a fost rănit în atentatul comis miercuri la Damasc, fugind ulterior în oraşul Latakia, situat pe litoralul mediteranean, în timp ce soţia sa ar fi plecat în Rusia, au afirmat surse din cadrul opoziţiei siriene şi un diplomat, citaţi de ziarul turc Hurriyet, scrie MEDIAFAX.

Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, se află la Palatul prezidenţial din Damasc, afirmă unul dintre consilierii săi, după ce unele surse au declarat că liderul sirian ar fi fost rănit şi ar fi fugit din capitală.

„Bashar Al-Assad se află în Palatul prezidenţial din Damasc şi conduce destinele ţării”, a declarat consilierul, sub protecţia anonimatului.

Conform agenţiei Reuters, Bashar Al-Assad ar fugit, după atentat, în oraşul Latakia, pe litoralul Mării Mediterane.
Bashar Al-Assad nu a mai fost văzut în public după atentatul sinucigaş comis miercuri la sediul Serviciului Naţional de Securitate din Damasc.
sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-sirian-bashar-al-assad-ranit-in-atentatul-de-la-damasc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19