Select your Top Menu from wp menus

Președintele se află la Moscova

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon, la invitația președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, întreprinde o vizită de lucru de două zile la Moscova, unde participă la întâlnirea neformala a liderilor statelor CSI, transmite IPN.

Igor Dodon a scris pe o rețea de socializare că a avut deja o întrevedere cu Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kiril. „Am specificat că, în prezent, Moldova este un avanpost al lumii ortodoxe, o avangardă a luptei pentru valorile creștine”, a scris Igor Dodon.

Patriarhul Kiril a primit invitația de a efectua o vizită pastorală în Moldova și de a participa la Congresul Mondial al Familiilor, care va avea loc la Chișinău, în luna septembrie 2018. A fost convenit asupra vizitei mai multor regiuni ale țării, inclusiv Găgăuzia și regiunea transnistreană.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-se-afla-la-moscova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19