Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele României Klaus Iohannis despre Orhei

Orheiul a fost pomenit astăzi de preşedintele României, Klaus Iohannis. Într-un discurs rostit în faţa studenţilor Universităţii de Stat din Moldova, Iohannis a spus că între locuitorii celor două ţări există un un amestec de solidaritate și identitate greu de definit, dar ușor de simțit. “De la Timișoara la Orhei se aude aceeași limbă, iar trecutul nostru încape deseori în coperțile aceluiași manual de istorie”, a mai menţionat preşedintele României.
Klaus Iohannis a spus că Moldova are o mare şansă să adere la UE, iar această şansă se numeşte România, care este cel mai redutabil susţinător al Republicii Moldova în procesul de integrare europeană.
Preşedintele României a efectuat o vizită de 2 zile în ţara noastră. Acesta s-a întâlnit cu conducerea ţării şi lideri politici de la Chişinău.
Orheiul este înfrăţit cu mai multe oraşe din România, iar peste Prut există cel puţin 3 localităţi în denumirea cărora se găseşte cuvântul Orhei.

sursa: Orhei.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-romaniei-klaus-iohannis-despre-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19