Select your Top Menu from wp menus

Presedintele Republicii: masina, apartament, familie

Nicolae Timofti, şeful statului, nu deţine o maşină persoanlă, dar împreună cu fiul său Alexei, cu mai mulţi ani în urmă, au procurat un  automobil de marca Mercedes. Despre aceasta el a comunicat inainte de a deveni presediinte,  la o emisiune de la postul public de televiziune, scrie Tribuna.md

„Am o maşină lăsată de fiul meu care a plecat în America, procurată de pe vremea cînd el încă nu era avocat. L-am ajutat cu toată familia să o cumpere şi ne-a rămas. Un Mercedes vechi din anul 1986, pe care am plătit atunci vreo 4500 dolari SUA. Acum nu cred că valorează mai mult de o mie de euro”, spune candidatul AIE la funcţia de şef al statului.

Totuşi, Nicolae Timofti mai merge cu Mercedesul de 26 de ani, menţionînd că  deşi destul de des îl repară, bani pentru ceva mai bun nu are.

CÎt priveşte apartamentul pe care-l deţine, de peste85 m.p, candidatul la funcţia de Preşedinte spune că l-a primit de la stat din motiv că urma să i se nască cel de al treilea copil.

Candidatul la funcţia de şef al statului a mai spus în cadrul aceleiaşi emisiuni că, cei trei fii ai săi şi-au făcut singuri carieră.

„Primul fecior este şi el jurist şi a plecat în America în semn de protest faţă de sistemul justiţiar de aici şi pentru a  nu fi acuzat şi bîrfit de faptul că tata îi asigură locul de muncă. Nicu a terminat facultatea de drept, dar a refuzat să se implice în sistemul judecătoresc doar din simplul motiv ca să nu fie discutat că tata îi pune pile. Cel mai mic este studentla ASEM”, a specificat Timofti.

sursa: tribuna.mdWarning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-republicii-masina-apartament-familie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19