Select your Top Menu from wp menus

Președintele raionului Orhei, Tudor Golub își va da demisia


Președintele raionului Orhei, Tudor Golub, va demisiona. Aceasta se va întâmpla la ședința extraordinară a Consiliului raional, convocată pentru ziua de marți, 23 aprilie.
Demisia lui Golub este trecută în ordinea de zi a ședinței, iar următorul proiect este cel cu privire la alegerea unui președinte nou. Numele acestuia nu este cunoscut, dar publicația regională Cuvântul scrie în articolul ”Cum PDM își sacrifică oamenii”, că ar fi vorba de un oarecare Igor Rusu. Despre aceasta ar fi comunicat consilierul PPEM, Valeriu Covaș, potrivit căruia persoana lui Rusu nu este cunoscută aleșilor raionali.
​ În același articol, se susține că Tudor Golub și-a comentat propria demisie prin faptu că și-a „asumat înfrângerea în alegeri” și că acestuia i-ar fi fost deja găsit un alt serviciu. Publicația îl citează și pe un consilier raional PDM, care a dorit să rămână anonim: ”După ce Tudor Golub a pierdut alegerile pentru funcţia de parlamentar în fața candidatei Partidului Șor în circumscripția nr. 19 Ivancea, de la partid i s-ar fi sugerat să-şi dea demisia din funţia de preşedinte al raionului. Dar dânsul ar fi declarat că dacă face acest  lucru, marea majoritate a primarilor care acum sprijină PDM va trece de partea Blocului ACUM sau la Partidul Șor. Se vede că cei de la Chişinău au alte informaţii. Noi nu știm cine este acest Igor Rusu, dar cu siguranță nimeni din rândul activiştilor din Orhei nu s-ar încumeta să preia acum conducerea raionului”.

mai multe pe cuvintul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-raionului-orhei-tudor-golub-isi-va-da-demisia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19