Select your Top Menu from wp menus

Presedintele raionului Orhei, DIN OFICIU – politician cu GREUTATE, Tribuna

Seful raionului Orhei a fost clasat pe pozitia a 10-cea intr-un top  al celor  mai „vizibili” 10  lideri regionali din republica. Clasamentul a fost constituit de Tribuna.md, care il numeste conventional.

Potrivit sursei, includerea  in Top a Presedintelui raionului Orhei, Ion Stefarta, se datoreaza faptului ca raionul Orhei are un  teritoriu  mare şi un potenţial politic apreciabil. De aceea, în timpul campaniilor electorale, politicienii îi acordă o atenţie deosebită, iar lupta postelectorală pentru conducerea raionului este una foarte acerbă.

Spre deosebire de alte raioane, preşedintele acestui raion este tratat  din oficiu ca un politician cu greutate, poziţia căruia trebuie luată în calcul în orice circumstanţe, mentioneaza sursa citata.

Precizam ca,  de fapt, raionul Orhei  este  cel mai mare printre unitatile teritorial-administrative  similare  din republica –  nu doar ca teritoriu, ci si ca   numar de populatie.

In acelasi timp, in  Top-10 lideri regionali, actualul Presedinte al raionului Orhei, Ion Stefarta,  este depasit de catre  presedintii unor astfel de raioane  ca Hînceşti, Cauşeni si  Taraclia.

sursa: Tribuna.md