Select your Top Menu from wp menus

Președintele Nicolae Timofti a avut o întrevedere cu președintele ales al României, Klaus Iohannis

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut astăzi o întrevedere cu președintele ales al României, Klaus Iohannis, aflat în vizită în țara noastră.
Președinele Nicolae Timofti a salutat decizia lui Klaus Iohannis de a vizita Chișinăul, ca primă destinație peste hotarele României, după alegerea în fruntea statului român.
La rândul său, Klaus Iohannis a declarat că se află la Chișinău, pentru că îi pasă de Republica Moldova. Alegerile din 30 noiembrie sunt decisive pentru consolidarea parcursului european al Republicii Moldova.
Iohannis a exprimat solidaritate pentru forțele politice care vor menține Republica Moldova cu fața spre Europa.
Nicolae Timofti și Klaus Iohannis au pledat în cadrul discuției lor pentru aprofundarea relațiilor speciale dintre Republica Moldova și România și apropierea cetățenilor de pe cele două maluri ale Prutului prin intermediul contactelor politice, economice și culturale.
Președintele Timofti a mulțumit României pentru ajutoarele consistente acordate Republicii Moldova în vederea modernizării infrastructurii și consolidării instituțiilor democratice din țara noastră. Șeful statului a subliniat importanța continuării lucrărilor la gazoductul Iași-Ungheni și la alte proiecte de infrastructură care să conecteze Republica Moldova la sistemele energetice, economice și comerciale europene.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-nicolae-timofti-a-avut-o-intrevedere-cu-presedintele-ales-al-romaniei-klaus-iohannis/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19