Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele Mauritaniei a fost împuşcat „din greşeală” de propriii militari

Preşedintele Mauritaniei, Mohamed Ould Abdelaziz, a fost rănit după ce a fost împuşcat „din greşeală” de propriii militari, informează BBC News online.

Preşedintele a fost supus unei intervenţii chirurgicale la braţ şi va fi transferat în străinătate pentru tratament, precizează surse oficiale.

Ministrul mauritan al Comunicaţiilor, Hamdi Ould Mahjoub, a declarat că o patrulă militară a deschis focul din greşeală spre convoiul prezidenţial.

Mulţi dintre locuitorii din capiatala Nouakchott cred că într-adevăr ar putea fi vorba de un accident, dat fiind că preşedintele se plimbă cu maşina şi face sport fără a fi escortat de agenţi de securitate.

Însă unele surse locale susţin că şeful statului a fost vizat de un atentat pus la cale de o grupare teroristă.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-mauritaniei-a-fost-impuscat-din-greseala-de-propriii-militari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19