Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele FRF ar putea fi arestat în urmatoarele zile

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, joi, la Sport.ro, că afirmaţiile lui Mircea Sandu, privind excluderea echipelor româneşti în urma cazului U Craiova, reprezintă o diversiune şi a precizat că şeful FRF va fi arestat „în următoarele zile” pentru abuzurile grave comise,scrie Mediafax.

„Ştie că are o problemă mare la parchet şi încearcă pe ultima sută de metri să facă o divesiune, ca procurorii să renunţe la ce au de gând să facă. Astea sunt ieşiri mincinoase şi abuzive. Am şapte adrese de la FIFA în care ni se spune clar că nimeni nu ne poate interzice accesul la justiţie. Am protocolul semnat de domnul Blatter şi preşedintele Comisiei Europene, în care se spune că arbitrajul este unul voluntar şi în niciun caz nu poate împiedica accesul la justiţie. Articolul 22 al FIFA ne garantează accesul la justiţie mai ales în ceea ce priveşte litigiile de muncă. Avem hotărâre că nu ne-am judecat cu federaţia niciodată, ci cu Victor Piţurcă. Avem cinci decizii în favoarea noastră şi el este speriat de faptul că nu a putut să influenţeze justiţia română. Acum a scos această sperietoare cu FIFA, care este o minciună. Să prezinte corespondenţa integrală, nu pasaje. Nu există nicio coresponenţă între FIFA şi FRF pe marginea cazului Universitatea Craiova, pentru că am fi primit-o şi noi”, a spus Mititelu, la Sport.ro.
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, că echipele româneşti riscă să fie excluse din competiţiile internaţionale de către FIFA, dacă vor fi puse în aplicare hotărârile Curţii de Apel Bucureşti în cazul Universitatea Craiova.
Sandu spune că punerea în aplicare de către FRF a deciziilor luate de instanţele civile, respectiv Curtea de Apel Bucureşti, în cazul Craiova, presupune încălcarea statutului FIFA şi, implicit, dictarea de sancţiuni care pot ajunge la excluderea echipelor româneşti din cupele europene. Şeful FRF doreşte ca Ministerul Justiţiei sau Guvernul să adopte o ordonanţă de urgenţă, care să anuleze deciziile luate de Curtea de Apel Bucureşti.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-frf-ar-putea-fi-arestat-in-urmatoarele-zile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19