Select your Top Menu from wp menus

Președintele Dodon efectuează o vizită oficială în Armenia

Președintele Igor Dodon pleacă astăzi, 9 noiembrie, într-o vizită oficială de două zile în Republica Armenia. În cadrul vizitei, șeful statului are planificate întrevederi cu înalți demnitari de stat armeni, printre care președintele Republicii Armenia, Serzh Sargsyan, președintele Adunării Naționale, Ara Babloian, prim-ministrul, Karen Karapetian, precum și cu alți oficiali, transmite IPN.

Într-un mesaj pe Facebook, Igor Dodon menționează că pe parcursul a 26 de ani de independență a Moldovei, aceasta este prima vizită oficială a unui președinte al Republicii Moldova în Republica Armenia.

„Armenia este membru a Uniunii Euroasiatice, iar în curând va semna Acord de colaborare și cu UE. O experiență interesantă și pentru Republica Moldova. Sunt convins că această vizită și întâlnirile bilaterale care vor avea loc la Erevan vor contribui pe deplin la consolidarea în continuare a relațiilor de prietenie și cooperare dintre statele noastre”, mai menționează șeful statului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-dodon-efectueaza-o-vizita-oficiala-in-armenia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19