Select your Top Menu from wp menus

Președintele Dodon cheamă cetățenii la un marș pașnic în susținerea noii guvernări

Președintele Igor Dodon cheamă cetățenii Republicii Moldova la „un marș al poporului în susținerea noii majorități parlamentare și a noului Guvern”. Potrivit șefului statului, acțiunea urmează să se desfășoare pașnic duminică, 16 iunie, în fața Parlamentului, transmite IPN.

Într-un briefing de presă, Igor Dodon a declarat că „pe 8 iunie a început o nouă etapă în istoria modernă a Republicii Moldova, fiind aleasă conducerea legitimă a statului”. În context, președintele a afirmat că noua guvernare se bucură de susținere masivă, atât pe intern, cât și pe intern.

Ca urmare, șeful statului s-a adresat celor care activează în instituțiile de stat – medicilor, profesorilor, militarilor – îndemnându-i să iasă cu declarații în susținerea guvernului legitim. Totodată, președintele a îndemnat oamenii pașnici să participe la acțiunea planificată pentru duminică. „Cu cât mai mulți vom fi, cu atât mai repede va avea loc transmiterea pașnică a puterii”, a declarat Igor Dodon.

Ca răspuns la întrebările venite din partea presei, Igor Dodon a spus că „poliția este obligată să asigure ordinea publică pentru toate activitățile”.

Marșul poporului este planificat pentru ora 11.00.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-dodon-cheama-cetatenii-la-un-mars-pasnic-in-sustinerea-noii-guvernari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19