Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele croat a rămas blocat în lift, timp de jumătate de oră

Preşedintele Croaţiei, Ivo Josipovici, a rămas blocat aproape jumătate de oră, într-un ascensor al unei şcoli a minorităţii sârbe ortodoxe din Croaţia, unde se afla în vizită, în week-endul care tocmai s-a încheiat.

În momentul, incidentului, şeful statului croat era însoţit de mai mulţi demnitari religioşi sârbi, a anunţat presa locală, potrivit AFP.

Demnitarii au rămas blocaţi în lift, din cauza unei defecţiuni tehnice.

Josipovici, care era aşteptat la o conferinţă consacrată perspectivelor tinerilor în Croaţia, a reuşit în cele din urmă să participe la dezbateri cu o uşoară întârziere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-croat-a-ramas-blocat-in-lift-timp-de-jumatate-de-ora/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19