Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele clubului Cagliari a fost arestat

Preşedintele clubului din Serie A Cagliari, Massimo Cellino, a fost arestat, joi, alături de alte două persoane, toţi fiind bănuiţi de poliţie pentru fals şi deturnare de fonduri, în cazul renovării stadionului Is Arena.
Mauro Contini, primarul districtului Quartu, din suburbia oraşului Cagliari, unde este situat stadionul, şi consilierul pentru lucrări publice Stefani Lilliu au fost reţinuţi împreună cu Cellinos, a anunţat agenţia ANSA.

Renovat în 2012, stadionul Is Arenas nu corespunde în totalitate normelor de securitate pentru a găzdui meciuri din Serie A.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-clubului-cagliari-a-fost-arestat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19