Select your Top Menu from wp menus

Presedintele CC dezminte ca si-a cumparat in 2011 o masina de 1,2 mln. lei

Președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, dezminte informațiile apărute miercuri pe Union.md . Potrivit acestuia, mașina despre care a scris Union că și-ar fi cumpărat-o anul trecut a fost procurată încă în 2009, pe când magistratul era încă avocat.

Potrivit aceleiasi surse, Tănase a expediat și o copie a certificatului de înmatriculare a automobilului.

“Adițional pot să vă spun că mașina a fost adusă din SUA și este proprietatea biroului de avocați din care am făcut parte până când am devenit deputat, în 2009 (!). Prin urmare „știrea”  precum că eu aș fi cumpărat o mașină de 1.2 milioane lei  este o minciună. Mașina de modelul pe care îl am eu nu a costat niciodată 1.2 milioane lei. Și asta o pot demonstra.

Sunt gata să vând mașina oricui îmi oferă jumătate din acest preț”, ne-a declarat Tănase.

Președintele Curții Constituționale susține că până la această mașină a condus vreo 20 de mașini și toate au fost mașini scumpe.

”Am fost avocat, am câștigat bine, am plătit impozite (de la 500 mii lei până la 1 milion de lei pe an).  Până a fi avocat, am lucrat peste 5 ani pentru Națiunile Unite, așa că eu pot justifica fiecare bănuț din cheltuielile mele”, mai spune Alexandru Tănase.

Union.md precizeaza, totusi, ca  potrivit preţului de catalog, aşa model de SUV costă în jur de 79 de mii de euro.

sursa: Union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-cc-tanase-dezminte-ca-si-a-cumparat-in-2011-o-masina-de-12-mln-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19