Select your Top Menu from wp menus

Preşedintele Asociaţiei Transportatorilor Privaţi trimis în judecată pentru mită

Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire de luare de mită a Directorul firmei deţinătoare a mai multor rute de transport urban de pasageri din capitală.

Din datele procurorilor rezultă că pe 5 mai curent, învinuitul ar fi extorcat şi primit 300 de euro mită de la proprietarul unui microbuz pentru a accepta şi opera modificările necesare, şi a-i permite noului proprietar să activeze în continuare pe ruta 105 din mun. Chişinău. Iniţial, proprietarul microbuzului, la insistenţa învinuitului, i-a oferit 200 euro, însă, acesta a extorcat încă 100 euro, invocînd că trebuie să se împartă şi cu alte persoane.

Învinuitul, care este şi Preşedinte al Asociaţiei Transportatorilor Privaţi, a fost prins în flagrant în biroul său de serviciu imediat după primirea sumei de la proprietarul microbuzului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presedintele-asociatiei-transportatorilor-privati-trimis-in-judecata-pentru-mita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19