Select your Top Menu from wp menus

Presa romana: Doua mari orase de peste Prut, castigate de doi milionari penali

Doua mari orase din Republica Moldova au intrat pe mana a doi milionari controversati in urma alegerilor locale de duminica. Asta scrie presa romaneasca despre victoria lui Renato Usatii la Balti si a lui Ilan Shor la Balti. Cei doi au castigat categoric primariile pentru Balti si Orhei cu 72,46% si respectiv 61,97%.

Dupa alegerile de ieri, in urma carora Ilan Shor si Renato Usatii au castigat primariile Orhei si Balti in presa din Romania au aparut diferite comentarii:

Astfel, intr-un articol, prese romana noteaza ca doua orase de la noi au fost castigate ce doi milionari penali:

Ilan Shor figureaza in calitate de invinuit in dosarul jafului de miliarde de la Banca de Economii (BEM), Banca Sociala si Unibank. El este invinuit ca a comis abuz de putere si a incalcat regulile de creditare in perioada in care detinea functia de presedinte al consiliului de administratie de la BEM.

S-a scris si despre relatiile lui Usatii cu lumea criminala. Pe langa o fotografie in care apare alaturi de Grigore Karamalak (Bulgaru’), in 2013, Usatii a aparut in trei inregistrari telefonice din iarna 2011-2012, vorbind cu si despre lideri din lumea interlopa.
sursa: protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/presa-romana-doua-mari-orase-de-peste-prut-castigate-de-doi-milionari-penali/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19