Select your Top Menu from wp menus

Premiile concursului aniversar al Radio Orhei au fost inmanate. FOTO

In dupa amiaza zilei de duminica, 8 ianuarie, cei 6 invingatori ai concursului “6 ani- 6 castigatori – 6 premii” au intrat in posesia premiilor.
In decursul unei ore, in sediul Radio Orhei “ s-au perindat, rand pe rand,   toti cei 6 orheieni -castigatori.
Acestia si-au ridicat premiile cuvenite pentru locurile 1, 2 si 3 pe care le-au ocupat in 2 clasamente. Unul fiind constituit in baza voturilor comentarii pe care le-au obtinut creatiile admise in concurs pe siteul radioorhei.info, iar celalalt – in baza deciziei Organizatorului.

Liderilor celor 2

clasamente,

Carolina Storojenco

si Ion Mihalas, le-au

fost oferite

aparate mixer.

 

 

 

 

 

 

Doina Vitu   si

Anastasia Galasan –

ambele detinatoare ale locului 2

in cele 2 clasament, au primit

aparate de cafea.

 

 

Ocupantii locului 3

in clasamentul

Organizatorului si,

respectiv, al publicului

Viorel Mihalas si

Dorica Popescu

au primit prajitoare

de paine.

 

O emisiune cu mai multe  detalii despre inmanarea premiilor, dar  si despre cei 6 castigatori ai concursului va fi difuzata la Radio Orhei,  in ziua de  sambata , 14 ianuarie.

De mentionat de asemenea   ca    Organizatorul a  decis sa  premieze  inca 5  creatii admise in concurs. Autorii  creatiilor respective vor  intra ceva mai tarziu in posesia premiiilor-mentiune instituite suplimentar de Radio Orhei .

Concursul cu premii, prilejuit de marcarea a 6 ani de la inceputul activitatii sale pe frecventa 101.6 FM a fost desfasurat de Radio Orhei in perioada 25 decembrie (Craciunul pe stil Nou) – 7 ianuarie (Craciunul pe stil Vechi).

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/premiile-concursului-aniversar-al-radio-orhei-au-fost-inmanate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19