Select your Top Menu from wp menus

Premierul României şi-a dat demisia

Premierul român, Victor Ponta, a demisionat din funcţie miercuri, 4 noiembrie. Aceasta după ce în jur de 30 de mii de cetăţeni au mărşăluit prin Bucureşti cerând demisia lui şi a altor demnitari, învinuindu-i de tragedia de vineri noaptea, când într-un club de noapte a izbucnit un incendiu care a dus la decesul a peste 30 de persoane şi la traumatizarea a peste alte 100, transmite IPN.

După tragedia din clubul de noapte „Colectiv”, zeci de mii de români au ieşit în stradă marţi seara cerând demisia lui Victor Ponta, a primarului de sector, Cristian Popescu Piedone, şi a ministrului de interne, Gabriel Oprea.

Victor Ponta a fost unul dintre principalii actori politici de la Bucureşti care a promovat oferirea creditului în valoare de 150 de milioane de euro Republicii Moldova. Tot fostul premier român a spus că banii nu vor fi oferiţi dacă la Chişinău va veni un guvern anti-european de orientare pro-rusă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/premierul-romaniei-si-a-dat-demisia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19