Select your Top Menu from wp menus

Premierul a primit în dar, din partea Poloniei, doi cai de rasă

Prim-ministrul Vlad Filat a participat astăzi la ceremonia de transmitere în dar, în semn de apreciere a relaţiilor de prietenie dintre Republica Moldova şi Polonia, a doi cai de rasă, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi relaţii cu presa a Guvernului.

Caii i-au fost dăruiţi Premierului Vlad Filat de către ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale al Poloniei, Marek Sawicki.

Cei doi cai, care se numesc Vizir şi Division, au ajuns în ţara noastră aseară, iar astăzi reprezentanţii Ambasadei i-au transmis Premierului. Aceştia sînt din rasa Anglo-Arab şi au vîrsta de 4 şi, respectiv, 8 ani. Armăsarii vor fi găzduiţi de Şcoala de hipism din capitală.

Marcin Nosal, şef-adjunct al misiunii, Ambasada Poloniei în Republica Moldova, a menţionat că cei doi cai provin de la o fermă din regiunea Malopolskie şi pînă acum au fost antrenaţi în activităţi sportive.

Prim-ministrul a mulţumit pentru darul primit i şi a solicitat conducerii Şcolii de hipism să aibă mare grijă de ei.

Anterior, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale al Poloniei i-a dăruit un cal şi omologului său moldovean, Vasile Bumacov.

Reprezentanţii ambasadei poloneze i-au mai dăruit astăzi Premierului un set de echipament sportiv al echipei naţionale de fotbal a Poloniei, ţară care găzduieşte în această perioadă Campionatul European de Fotbal.

sursa: moldpres.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/premierul-a-primit-in-dar-din-partea-poloniei-doi-cai-de-rasa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19