Select your Top Menu from wp menus

Premierul a aflat din presă despre acuzaţiile de omor la adresa Procurorului General. Procuratura dezminte acuzaţiile lui Mocanu, iar MAI spune că nu are nici o tangenţă cu acest caz. VIDEO

Premierul Vlad Filat a cerut Ministerului Afacerilor de Interne ca să fie efectuată o anchetă operativă. Asta după ce astăzi, 6 ianuarie, Procurorul General, Valeriu Zubco, a fost acuzat în cadrul unei conferințe de presă de către liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, că ar fi împușcat mortal un om la data de 23 decembrie 2012 în timp ce se afla la vânătoare, în raionul Fălești. De asemenea, Mocanu susține că această crimă este acoperită de către premierul Vlad Filat și de catre vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, transmite UNIMEDIA.
„Premierul a aflat despre acest caz în urma conferinței lui Mocanu. Acesta a solicitat MAI să efectueze o anchetă operativă după care se va expune pe acest caz”, a declarat pentru UNIMEDIA purtătorul de cuvânt al premierului, Igor Volnițchi.

Jurnal.md relatează că Procuratura Generală respinge declarațiile liderului Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, referitor la acuzațiile aduse la adresa procurorului general, Valeriu Zubco.

„Procuratura Generală respinge în mod categoric calomniile manipulative, nefondate și grave aduse de Sergiu Mocanu la persoana procurorului general, Valeriu Zubco”, se spune într-un comunicat emis de PG.

Totodată, PG susține că a fost identificat suspectul de producerea împușcăturii, iar până la finele acestei luni, toate acțiunile de urmărire penală vor fi finalizate și expediate spre competentă soluționare în instanța de judecată.

În imaginile postate de privesc.eu de la o conferinţă de presă , organizată în această după-amiază, vice-ministrul de interne Ion Bodrug a declarat că poliţia nu a fost informată despre acest caz. Potrivit lui Bodrug,  cauza penală este gestionată de procurori, care au refuzat implicarea poliţiei în acest caz. Totodată , Bodrug a mai declarat că acuzaţiile în adresa poliţiei sunt nefondate, iar toate întrebările despre acest caz ar trebui adresate Procurautrii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/premierul-a-aflat-din-presa-despre-acuzatiile-de-omor-la-adresa-procurorului-general-procuratura-dezminte-acuzatiile-lui-mocanu-iar-mai-spune-ca-nu-are-nici-o-tangenta-cu-acest-caz/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19