Select your Top Menu from wp menus

Premieră: Judecător din Teleneşti prins cu mită

S-a întâmplat şi în R.Moldova! Astăzi a fost anunţat despre  primul caz de reţinere în flagrant a unui judecător

Procuratura Anticorupţie informează  despre reţinerea în flagrant, pentru luare de mită a unui judecător din cadrul Judecătoriei raionului Teleneşti.

Operaţiunea de reţinere a avut loc în această după amiază şi a fost realizată în comun cu Centrul Naţional Anticorupţie.

Potrivit procurorilor, magistratul ar fi solicitat şi primit 200 de dolari de la avocatul unei părţi într-un litigiu civil pentru a pronunţa o încheiere de scoatere de pe rol a cererii părţii oponente în acest proces.

Judecătorul a fost reţinut în biroul său de serviciu, imediat după primirea banilor şi escortat la sediul Procuraturii Anticorupţie pentru a fi audiat.

Dacă va fi recunoscut vinovat, magistratul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani cu amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 3 la 5 ani.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/premiera-judecator-din-telenesti-prins-cu-mita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19