Select your Top Menu from wp menus

Preliminar: 5 mii de liceeni-moldoveni au picat BAC-ul

Apoximativ 5 mii de lucrări nu au înregistrat note de trecere la examanele de BAC, potrivit rezultatelor preliminare. 4% din lucrări au fost apreciate cu note maxime de ”10”;  – 11% –  cu nota ”9”; iar 20% dintre lucrări au fost notate cu – ”8”.

Rezultatele la sesiunea de Bacalaureat sunt afișate începând de astăzi în centrele de bacalaureat. Elevii care nu vor fi de acord cu notele le vor putea contesta în decurs de 48 de ore, iar cei care nu au luat note de trecere vor putea susţine din nou examenele în cadrul sesiunii suplimentare din luna iulie.

289de lucrări de au fost anulate de Comisia Națională de Examene care a constat încălcarea regulamentul privind desfășurarea examenelor. Aproximativ 30 de mii de elevi au susținut în acest an Bacalaureatul.

Admiterea în şcolile profesionale şi colegii va începe luni, pe 2 iulie. În universităţi, admiterea va începe peste 2 săptămâni, pe 16 iulie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/preliminar-5-mii-de-liceeni-moldoveni-au-picat-bac-ul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19