Select your Top Menu from wp menus

Proxenet şi traficant din Uzbekistan, condamnat în R.Moldova

Un bărbat de 54 de ani, cetăţean al Uzbekistanului,  a fost condamnat de  o instanta din Chisinau  la 10 ani de închisoare pentru trafic de fiinţe umane şi proxenetism.

Procurorii au  demonstrat că, pe parcursul anilor 2009 – 2010, inculpatul a îndemnat patru tinere la practicarea prostituţiei în Federaţia Rusă.

Tot el, în anul 2010, prin înţelegere prealabilă cu o femeie de 28 de ani au traficat în Federaţia Rusă o tânără de 22 de ani, care timp de 4 luni a fost impusă să presteze servicii sexuale contra plată. Cei doi  i-au promis că o vor angaja la muncă, dar ajunsa la destinatie fata  a fost bătută şi deposedată de acte. Partenera traficantului  a fost condamnată înca in  2011 la 8 ani de închisoare, precizeaza Serviciul de presă al Procuraturii Generale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/poxenet-si-traficant-din-uzbekistan-condamnat-in-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19