Select your Top Menu from wp menus

Poveştile a doi bărbaţi care au scăpat de coşmarul kilogramelor

David Smith este un tânăr american care a avut încredere în el, iar timp de 3 ani a reuşit să dea jos 185 de kilograme. Nici englezul Kevin McLernon nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a slăbit peste 80 de kilograme în doar trei luni.

David Smith trăia o viaţă monotonă, în 2003. Tânărul cântărea 300 de kilograme şi nu avea prieteni şi nu ieşea din casă decât noaptea. Imediat după ce medicii l-au anunţat că mai are de trăit doar 4 luni, bărbatul a decis să-şi schimbe complet stilul de viaţă, scrie realitatea.net.

David a contactat atunci un antrenor de fitness care l-a ajutat să slăbească 185 de kilograme în trei ani. Ulterior tânărul a fost supus şi unor operaţii chirurgicale pentru îndepărtarea excesului de piele.
Britanicul Kevin McLernon, în vârstă de 38 de ani, a reuşit să câştige concursul „The Biggest Loser”, după ce a pierdut 40 de centimentri în talie şi a slăbit peste 82 de kilograme în doar 6 luni.

McLernon a fost unul dintre cei 14 concurenţi competiţiei care a avut încredere în forţele proprii, iar la final şi-a împlinit visul de a slăbi, dar şi de a ieşi învingătorul emisiunii difuzată la ITV, scrie DailyMail.co.uk.

La final, Kevin a spus că a reuşit să înveţe foarte multe lucruri, nu atât despre diete şi exerciţii fizice, cât despre el însuşi, în timpul cât s-a aflat în competiţie.

sursa: realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/povestile-a-doi-barbati-care-au-scapat-de-cosmarul-kilogramelor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19