Select your Top Menu from wp menus

Povestea prostituatelor gemene, dupa 50 de ani de „cariera”

Un documentar despre doua prostituate de 69 de ani, gemene, isi va face debutul la Festivalul Film Forum din New York, vara aceasta.

Louise si Martine, care sunt veteranele in faimosul Cartier Rosu din Amsterdam si au in total un secol de experienta, sunt starurile in documentarul “Meet the Fookkens„.

In trailer-ul filmului, care a fost facut public la sfarsitul acestei saptamani, gemenele povestesc cum s-au schimbat vremurile de atunci cand si-au inceput ele cariera, de la inceputul anilor ’60, si ce simt in legatura cu perceptia pe care o are publicul despre ocupatia lor.

Louise spune ca din cauza artritei a fost nevoita sa se retraga din activitate acum doi ani, pentru ca nu mai poate sa-si ridice unul din picioare, in timp ce sora ei continua sa munceasca si astazi.

Sora mea munceste si la varsta asta”, spune ea. “Are nevoie de bani. Nu poti trai cu o pensie de la stat”.

In trailer sunt imagini care o arata pe Martine pregatindu-se pentru o zi de munca, apoi este aratata comunicand cu un client nevazut. Surorile sunt filmate si intr-un sex shop in timp ce discuta despre calitatea produselor si cum le-ar folosi ele.

Documentarul, care va fi disponibil pentru publicul larg din Statele Unite toamna aceasta, cuprinde si probleme mai serioase: cum surorile Fookkens s-au eliberat de sub controlul unui peste si si-au deschis propriul bordel, cum au infiintat primul sindicat al prostituatelor.

Regizoarea documentarului, Gabriëlle Provaas, a spus: “Louise si Martine sunt adevarate prostituate de moda veche in Amsterdam: libere, vesele si fara frica de nimeni”.

sursa: protv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/povestea-prostituatelor-gemene-dupa-50-de-ani-de-cariera/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19