Select your Top Menu from wp menus

Povestea adolescentei cu CANCER TERMINAL care REFUZĂ să fie tristă FOTO

Talia Joy Castellano a fost diagnosticată în vara anului trecut cu leucemie şi neuroblastom, doctorii spunându-i că mai are de trăit o perioadă între 4 şi 12 luni. La aproape un an de la crunta veste, adolescenta în vârstă de 13 ani îşi lansează o linie vestimentată şi îşi trăieşte viaţa din plin.

După ce a pozat pentru coperta revistei CoverGirl, iar tutorialele ei de machiaj de pe Youtube au atins 39 de milioane de afişări, Talia Joy îşi îndeplineşte un alt vis, acela de a deveni un designer de modă, scrie Daily Mail.

Talia a fost diagnosticată în februarie 2007 cu neuroblastom în stagiul IV, o tumoare care se dezvoltă în sistemul nervos. După o serie de chimioterapie, operaţii şi radiaţii, a reuşit să scape de cancer, însă în septembrie 2008 medicii au descoperit că boala a revenit într-un ţesut de lângă inimă.

În următorii patru ani, Talia a efectuat printr-o serie de tratamente, dar după ce perioadele în care cancerul intra în remisie, tumorile apăreau în alte zone ale corpului. După ce în 2012 a fost diagnosticată şi cu leucemie, pe lângă neuroblastom, Talia a decis să refuze recomandarea medicilor de a accepta un transplant de măduvă şi să-şi trăiască viaţa fără operaţii. A decis să fie bucuroasă, cum îi spune şi numele ei, Joy.

Cea care i-a îndeplinit visul de a deveni designer a fost creatoarea de modă Urbana Chappa. Aceasta a fost atât de uimită de dorinţa de viaţă şi bucuria adolescentei încât a decis să lanseze o linie inspirată de Talia pentru a-i păstra imaginea vie.

„Chiar dacă când ne-am întâlnit era în spital, ne-am distrat foarte tare. Este atât de plină de viaţă încât nu pot să cred că are cancer. Sufăr când mă gândesc prin ce trece şi că are atât de multe lucruri pe care vrea să le îndeplinească”, a declarat Urbana Chappa.

  • talia_joy_58773500 (1)

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/povestea-adolescentei-cu-cancer-terminal-care-refuza-sa-fie-trista-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19